Ξεκίνησε η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Patient Partnerships Awards που διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά η BOUSSIAS Events και το HEALTH DAILY. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη  και η επιβράβευση των εξαιρετικών πρωτοβουλιών που αφορούν στις συνεργασίες στον τομέα της Υγείας και οι οποίες στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και των ευάλωτων πληθυσμών, στην ενημέρωση, στην πρόληψη, στην εκπαίδευση και στην ευαισθητοποίηση του κοινού.

Τα βραβεία θα αναδείξουν μεταξύ άλλων και την κινητοποίηση νέων ενεργειών που έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες των ασθενών και που ωφελούν συνολικά τους ασθενείς και το σύστημα Υγείας.

Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν επιχειρήσεις του κλάδου της Υγείας, πανεπιστημιακά ιδρύματα, ΜΚΟ, καθώς και εταιρείες και φορείς που επενδύουν σε προγράμματα βελτίωσης της ποιότητας ζωής και της πρόσβασης των ασθενών σε θεραπείες. Η  Υποβολή Υποψηφιοτήτων θα διαρκέσει έως τις 19 Ιουλίου 2024, ενώ όσοι καταθέσουν τις υποψηφιότητές τους έως τις 14 Ιουνίου θα επωφεληθούν με έκπτωση 9%. Πληροφορίες – Υποψηφιότητες:

Γεωργία Γιανναδοπούλου, T: 210 661 7777 (εσωτ. 237), M: +30 6973722677, Ε: [email protected]