Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής υποψηφιοτήτων για τα Healthcare Business Awards, που διοργανώνουν για 9η συνεχή χρονιά  η Boussias Events και το Health Daily. Τα βραβεία-θεσμός του κλάδου της Υγείας, έχουν  στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και τις καινοτόμες δράσεις σε όλο το φάσμα της Υγείας.

Στα Healthcare Business Awards μπορούν να συμμετέχουν οι πρωτοβουλίες των επιχειρήσεων του κλάδου, οι πρωτοβουλίες των Συλλόγων Ασθενών, των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, των ΜΚΟ, των ιατρικών επιστημονικών εταιρειών και των νοσοκομείων. Επιβραβεύεται επίσης, η τεχνολογική καινοτομία στην Υγεία μέσω των βέλτιστων πρακτικών e-Health, οι πρωτοβουλίες επιχειρήσεων εκτός κλάδου που στο πλαίσιο της κοινωνικής τους ευαισθησίας υλοποιούν σημαντικές δράσεις στον τομέα της υγείας.

Οι Βασικοί Πυλώνες Βράβευσης είναι οι εξής: Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις/Επιχειρήσεις Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού,

Νοσοκομεία, Ιδιωτικές Κλινικές, Διαγνωστικά Κέντρα, Κέντρα Υγείας & Μονάδες ΠΦΥ, Ερευνητικό Έργο, Υπηρεσίες Υγείας,

Marketing & Επικοινωνία, Βελτίωση της προσβασιμότητας & της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρία, Σύλλογοι Ασθενών, ΜΚΟ, Εθνική / Περιφερειακή Πρωτοβουλία για την Υγεία, Προσφορά στην Υγεία από Επιχειρήσεις & Οργανισμούς εκτός κλάδου. Έκπτωση 9%, για τους φορείς που καταθέσουν τις υποψηφιότητές τους έως τις 14 Ιουνίου.

Υποβολή Υποψηφιοτήτων έως 12 Ιουλίου 2024.