Η Ευρωπαϊκή Συμμαχία Επιστημονικών Ενώσεων για τη Ρευματολογία (European Alliance of Associations for Rheumatology, EULAR), ανακοινώνει ότι είναι σε λειτουργία η πλατφόρμα για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής των εκπροσώπων του Τύπου για το επερχόμενο Συνέδριό της, που θα διεξαχθεί στη Βιέννη 12-15/6/2024.

Σε αυτό το κορυφαίο επιστημονικό γεγονός, θα βρεθούν μαζί οι κορυφαίοι ειδικοί στη Ρευματολογία από όλον τον κόσμο, για να συζητήσουν ρηξικέλευθα  ερευνητικά ευρήματα, κλινικές καινοτομίες, και προόδους στην φροντίδα των ασθενών.

Τα συνέδριο της EULAR για το 2024, προσφέρει ένα πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα, με περισσότερες από 130 επιστημονικές συνεδρίες, 2 συνεδρίες Κατευθυντηρίων Συστάσεων, και πάνω από 1000 παρουσιάσεις επιστημονικών περιλήψεων, που καλύπτουν όλο το φάσμα της έρευνας και κλινικής πρακτικής στη Ρευματολογία, τις πλέον πρόσφατες κατευθυντήριες συστάσεις, και επιστημονικά συμπόσια με διακεκριμένους ειδικούς από την Ευρώπη και όλον τον κόσμο. Το συνέδριο υπόσχεται να παράσχει ανεκτίμητης αξίας πληροφορίες για τις πλέον πρόσφατες και τις μελλοντικές εξελίξεις στην διάγνωση, θεραπεία και γενικότερη φροντίδα των ρευματικών και μυοσκελετικών παθήσεων.

Το φετινό συνέδριο προσφέρει επιπλέον μια εξαιρετική ευκαιρία για δημοσιογράφους και εκπροσώπους των media να συμμετέχουν σε σύντομες 1-προς-1 συνεντεύξεις με τους ομιλητές που θα συμμετέχουν στην επίσημη Συνέντευξη Τύπου. Οι συνεντεύξεις αυτές θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου γεύματος για τους εκπροσώπους τύπου αμέσως μετά την επίσημη Συνέντευξη Τύπου, την 13η Ιουνίου, και προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να εμβαθύνετε περισσότερο σε θέματα που πιθανόν ενδιαφέρουν περισσότερο το ακροατήριό σας.