Με κεντρικό θέμα «Στρατηγική των συνεταιρισμών» στις 22 & 23 Ιουνίου 2024 θα πραγματοποιηθεί στο 37ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος (ΟΣΦΕ) στο ξενοδοχείο CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI.

Την οργανωτική ευθύνη και τη φιλοξενία του ετήσιου συνεδρίου των συνεταιρισμένων φαρμακοποιών έχουν οι Συνδιοργανωτές Συνεταιρισμοί Αττικής ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. και ΠΡΟ.ΣΥ.ΦΑ.ΠΕ.

Στις εργασίες του Συνεδρίου θα λάβουν μέρος οι αντιπρόσωποι των Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών από όλη την Ελλάδα, ενώ θα το τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και φορέων του τόπου.

Με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων και παραγόντων της φαρμακευτικής αγοράς θα αναπτυχθούν θέματα όπως:

-«Η εξέλιξη των δράσεων της Ομοσπονδίας»

(Το Συνεταιριστικό Κίνημα της Ιταλίας και ο ρόλος των Ομοσπονδιών, Το μοντέλο συνεργασίας των Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών της Ιταλίας)

Στο τέλος των ομιλιών θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τα μέλη του ΤΑΥΦΕ.

-«Στρατηγική ανάπτυξης των συνεταιρισμών μέσω οριζόντιας ολοκλήρωσης»

(Εισαγωγή στην στρατηγική ανάπτυξης μέσω οριζόντιας ολοκλήρωσης, Η πορεία της αγοράς την τελευταία 10ετία και οι διαμορφούμενες τάσεις, Παρουσιάσεις από τους ΣΥ.ΦΑ. για την έως τώρα εμπειρία από τα εφαρμοζόμενα μοντέλα συνεργασίας και προτεινόμενα νέα μοντέλα συνεργασίας)

Δίλεπτες τοποθετήσεις από το κοινό.

Στο τέλος των ομιλιών θα πραγματοποιηθούν οι βραβεύσεις συνεταιριστών και συνεταιρισμών.