Η LG Electronics (LG) παρουσίασε το «Primefocus Health», ένα νέο εγχείρημα που στοχεύει στην αξιοποίηση καινοτόμων τεχνολογιών και νέων θεραπειών υγειονομικής περίθαλψης για να δώσει τη δυνατότητα στους παρόχους υπηρεσιών Υγείας να προσφέρουν εξατομικευμένη και ολοκληρωμένη εμπειρία φροντίδας και τη δυνατότητα στους ανθρώπους να αναλάβουν τον έλεγχο της υγείας τους σπίτι τους. Το Primefocus Health είναι το πρώτο νέο εγχείρημα που εγκαινιάζει η LG NOVA, το Κέντρο Καινοτομίας της LG Electronics North America.

Η νέα πλατφόρμα υγειονομικής περίθαλψης με επίκεντρο τον πάροχο σκοπεύει να δώσει στους ασθενείς πρόσβαση σε νέες θεραπείες που διατίθενται μέσω καινοτόμων τεχνολογικών εφαρμογών, καθώς και στους παρόχους πρόσβαση σε δεδομένα ασθενών και πληροφορίες προόδου, ώστε να διασφαλίσουν ότι οι ασθενείς τους βρίσκονται στον σωστό δρόμο για καλύτερη υγεία.

 

Οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης δέχονται πιέσεις για τη βελτίωση της φροντίδας των ασθενών και τη μείωση των επανεισαγωγών και του κόστους των ασθενών και των παρόχων. Ωστόσο, σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, περισσότερα από 52,4 δισεκατομμύρια δολάρια δαπανώνται ετησίως για τη φροντίδα των ασθενών που επανεισάγονται στο νοσοκομείο εντός 30 ημερών για μια κατάσταση που είχε αντιμετωπιστεί προηγουμένως.

Για να συμβάλει στη μείωση αυτών των δαπανών και να επιτρέψει την καλύτερη εξατομικευμένη φροντίδα, το  Primefocus Health σχεδιάζει να αναπτύξει μια πλατφόρμα απομακρυσμένης παρακολούθησης και παροχής περίθαλψης, χρησιμοποιώντας καινοτόμα μη επεμβατική τεχνολογία που παρακολουθεί την πρόοδο του ασθενούς με πολλαπλές ιατρικές παθήσεις, η οποία μπορεί να ενσωματωθεί με το σύστημα ηλεκτρονικού φακέλου υγείας του παρόχου, την τεχνητή νοημοσύνη και τις δυνατότητες μηχανικής μάθησης για ευκολία στη χρήση. Η πλατφόρμα στοχεύει να δώσει τη δυνατότητα στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να διαχειρίζονται ουσιαστικά τα αποτελέσματα, να βοηθούν, να καθοδηγούν, να επικοινωνούν και να παρεμβαίνουν όταν χρειάζεται για την παροχή ποιοτικής περίθαλψης. «Το Primefocus Health έχει δεσμευτεί να αξιοποιήσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να φέρει επανάσταση στη φροντίδα των ασθενών στο σπίτι, οδηγώντας προς ένα μέλλον εξατομικευμένης, προσβάσιμης και αποτελεσματικής φροντίδας», δήλωσε ο Darren Sabo, Διευθύνων Σύμβουλος του Primefocus Health.