Τις «πόρτες» της στο ΕΚΠΑ άνοιξε, για ακόμη μια φορά, η DEMO, υποδεχόμενη 30 μεταπτυχιακούς φοιτητές του προγράμματος «Οργανική Σύνθεση & Οργανική Χημεία».

Στην ολοήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη που έλαβε χώρα στις κεντρικές εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας στο Κρυονέρι, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την πρωτοποριακή δράση της DEMO στους τομείς της Έρευνας & Ανάπτυξης και Παραγωγής πρώτων υλών φαρμάκων χημικής προέλευσης, εγχειρήματος που βρίσκεται «στα σκαριά», για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές, επίσης, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους της παραγωγής και των εργαστηρίων αιχμής, να μιλήσουν με υψηλόβαθμα στελέχη αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις με εξειδικευμένους επιστήμονες της εταιρείας.

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε ο Κωνσταντίνος Κοτσίφης, HR Director της DEMO, ο οποίος μοιράστηκε το όραμα της εταιρείας για έναν κόσμο με πρόσβαση σε όλα τα φάρμακα, ανεξαρτήτως περιοχής και οικονομικών δυνατοτήτων και, για ακόμη μια φορά, τόνισε τη σπουδαιότητα που απαρτίζει για την DEMO η σύνδεση μεταξύ των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και κόσμου των επιχειρήσεων, με στόχο την ολοκληρωμένη κατάρτιση των φοιτητών, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.