Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ αναλαμβάνει την πλήρη χρηματοδότηση για τη διαμόρφωση των χώρων του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, στο πλαίσιο του πολύπλευρου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ένας άθλος ακόμα». Με αυτή τη χορηγία, ο Όμιλος συμβάλλει ουσιαστικά στη λειτουργία του σημαντικού αυτού έργου υποδομής που θα εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες υγείας σε ασθενείς με καρδιολογικά – κι όχι μόνο – προβλήματα. Με τη λειτουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου, θα διασφαλιστεί η άμεση και εύκολη πρόσβαση των ασθενών σε απαραίτητες εξετάσεις, εξαλείφοντας πλήρως την προηγούμενη ανάγκη μετακίνησης σε νοσοκομεία γειτονικών πόλεων.

Η χορηγική αυτή υποστήριξη έρχεται να προστεθεί σε ένα σύνολο δράσεων που λαμβάνει ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ με στόχο τόσο την ενίσχυση του Νοσοκομείου όσο και την ουσιαστική στήριξη όλων των δομών της δημόσιας υγείας. Ο Ιωάννης Ντόκος, Διοικητής του Αχιλλοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, ανέφερε σχετικά «Ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ για την ευγενική συνεισφορά της στη διαμόρφωση των χώρων του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου του Γενικού Νοσοκομείου του Βόλου».

Ο Μιχάλης Βλάχος, Διευθυντής του Εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Βόλο, ανέφερε σχετικά «Για όλους εμάς τους ανθρώπους του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, κάθε δράση που αφορά στην Υγεία και Ασφάλεια του ανθρώπου είναι κίνηση πολιτισμού. Νιώθουμε υπερήφανοι όταν μπορούμε να συμβάλουμε σε έργα ουσίας που θωρακίζουν την υγεία των συμπολιτών μας. Έτσι, αναλάβαμε την χορηγία για τη διαμόρφωση των χώρων του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, ώστε κάθε κάτοικος της περιοχής να έχει πρόσβαση σε πιο ολοκληρωμένες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες Υγείας στο ‘σπίτι’ του».