Τον δεύτερο κύκλο των δωρεάν, εκπαιδευτικών webinars «Αποφασίζω γιατί Γνωρίζω» για το 2022, διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Μέσα από τα σεμινάρια παρέχεται έγκυρη ενημέρωση και καθοδήγηση  από διακεκριμένους επιστήμονες και επαγγελματίες, ειδικευμένους σε θέματα καρκίνου μαστού, με στόχο την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής κατά τη διάρκεια της περιπέτειας με τον καρκίνο του μαστού ή και μετά από αυτή.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας zoom, δίνοντας την ευκαιρία σε ασθενείς από όλη την Ελλάδα να λάβουν μέρος. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε κάθε γυναίκα με εμπειρία καρκίνου μαστού και η παρακολούθηση είναι εντελώς δωρεάν.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται αποκλειστικά διαδικτυακά, μέσα από τη σελίδα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», και ανοίγουν μια εβδομάδα πριν από κάθε προγραμματισμένο σεμινάριο:

https://almazois.gr/programs/seminaria-karkinos-mastou-apofasizw-giati-gnwrizw/

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 100 άτομα

Ο Β’ Κύκλος των διαδικτυακών σεμιναρίων «Αποφασίζω γιατί Γνωρίζω» για το 2022 θα διαρκέσει από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο. Τα webinars θα πραγματοποιηθούν επιλεγμένα Σάββατα, με μέγιστη διάρκεια 2 ώρες.