Σήμερα στις 6 το απόγευμα, θα μεταδοθεί ζωντανά το διαδικτυακό σεμινάριο «Αλλάζω… Αλλά ΖΩ!» με θέμα «Καρκίνος του Μαστού και Μετάσταση», που διοργανώνει ο Σύλλογος Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης. Ομιλητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Παπαζήσης, Παθολόγος Ογκολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνος, Παθολογική Ογκολογία, «Euromedica», Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης. Ο κ Παπαζήσης θα ανακοινώσει τα αισιόδοξα νέα από την επιστημονική κοινότητα, σχετικά με τη νέα εποχή στην αντιμετώπιση του Μεταστατικού Καρκίνου του Μαστού. Συγκεκριμένα ο κ Παπαζήσης θα αναφερθεί στις θεραπευτικές εξελίξεις για τον Μεταστατικό Καρκίνο του Μαστού, στο πως βελτιώνεται η ζωή των ασθενών και στο πως η νόσος τα τελευταία χρόνια τείνει να εξελιχθεί σε μία χρόνια νόσο.

Οι διοργανωτές τονίζουν ότι το εν λόγω σεμινάριο αποτελεί έγκυρη επιστημονική ενημέρωση πάντα  με γνώμονα τις ανάγκες των ασθενών με καρκίνο του μαστού, ενώ όσοι το παρακολουθήσουν θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν σε πραγματικό χρόνο τις απορίες τους σε ειδικούς για τον Καρκίνο του Μαστού και σε επαγγελματίες υγείας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ασθενείς με ιστορικό Καρκίνου του Μαστού, σε φροντιστές ασθενών και σε επαγγελματίες υγείας που θέλουν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στις θεραπείες για τον Καρκίνο του Μαστού. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν στα social media όπου ενεργοποιείται ο Σύλλογος Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης.