Η Affidea Περιστερίου ενδυναμώνεται με την προσθήκη τελευταίας τεχνολογίας μαγνητικού τομογράφου.

Εξοπλισμένος με τις πιο σύγχρονες εφαρμογές, ο SIGNATM Voyager AIR™ Edition της GE HealthCare που εγκαταστάθηκε πρόσφατα, προσφέρει εκπληκτικές κλινικές δυνατότητες και εξαιρετική άνεση για τον ασθενή. Ταυτόχρονα, απαιτεί χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, καθιστώντας τον απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον.

Ο νέος μαγνητικός τομογράφος της Affidea Περιστερίου διαθέτει νέα τεχνολογία πηνίων που είναι σχεδιασμένα για να προσαρμόζονται στο ανθρώπινο σώμα όπως μία άνετη κουβέρτα. Κάθε πηνίο είναι 60% ελαφρύτερο από τα παραδοσιακά και τόσο εύκαμπτο ώστε να περιβάλλει με ακρίβεια τους ασθενείς, προσφέροντας παράλληλα υψηλή ποιότητα εικόνας. Ο σχεδιασμός με άνοιγμα 70cm επιτρέπει στους ασθενείς να αναπαύονται άνετα, απολαμβάνοντας εύκολη πρόσβαση και άνετη εμπειρία σάρωσης. Με αναβαθμισμένη τεχνολογία τρισδιάστατης διόρθωσης κίνησης, μειώνεται η ανάγκη πλήρους ακινησίας του ασθενή κατά τη διάρκεια της σάρωσης, κάνοντας την διαδικασία λιγότερο στρεσογόνα.

Με υπερσύγχρονες τεχνικές επιτρέπει ταχύτερη απεικόνιση του σώματος και έως 47% μικρότερες κρατήσεις αναπνοής (“breath holds”), έτσι ώστε κάθε σάρωση να πραγματοποιείται με τον σωστό τρόπο από την πρώτη φορά. Επίσης η αναβαθμισμένη απεικονιστική διαδικασία του μαγνητικού τομογράφου βοηθάει στην υψηλής ανάλυσης απεικόνιση του ήπατος, του μαστού και του προστάτη, σε μόλις 3 δευτερόλεπτα. Τα ισχυρά βαθμιδωτά πεδία του σε συνδυασμό με το πλήρες πακέτο τεχνικών λήψης CV Works εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου εξετάσεις καρδιάς.

Με την τεχνολογία SilentScan μειώνεται δραματικά ο θόρυβος κατά τη σάρωση, επιτρέποντας αθόρυβες εξετάσεις όπως νευρολογική, απεικόνιση σπονδυλικής στήλης και μυοσκελετικού.