Στην 1η του διοργάνωση, ο θεσμός Pharmacist Choice της BOUSSIAS ανέδειξε τις εταιρείες και τα προϊόντα Φαρμακείου που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στο σύνολο της αξιολόγησης από την Ειδική Επιτροπή και την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην φαρμακευτική κοινότητα και εχθές έδωσαν το παρών στην Τελετή Βράβευσης και Φωτογράφισης, τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο για την Covid-19.
Σε μία χρονιά ιδιαίτερα απαιτητική για τον κλάδο του Φαρμακείου, κορυφαίες εταιρείες και διακεκριμένοι επιστήμονες, ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του νέου αυτού θεσμού και συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχία του. Η Ειδική Επιτροπή, καθώς και μέλη της φαρμακευτικής κοινότητας ανά την Ελλάδα αξιολόγησαν τα προϊόντα, μέσα από ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα, αλλά και μέσω της πανελλαδικής έρευνας
που πραγματοποίησε η Global Link, επίσηµο µέλος του ESOMAR και του ΣΕΔΕΑ.
Τον τίτλο Pharmacist Choice Company of the Year κατέκτησε η Pharmasept με αρκετές διακρίσεις, ενώ σημαντικούς τίτλους σε αρκετές κατηγορίες κατέκτησαν ο ΟΦΕΤ και η εταιρεία Anaplasis. Αναλυτικά τις διακρίσεις και τα προϊόντα που βραβεύθηκαν μπορείτε να δείτε στον πίνακα νικητών (www.pharmacistchoice.gr.gr).