Νέα διάκριση για την PaulBill με το βραβείο ”Gold”  στα ”Patient Partnership Awards 2021 – Boussias Comunications ”,  με το λογισμικό ”Together”  το πρώτο παγκοσμίως σύστημα   on-line κρατήσεων συνεδριών αιμοκάθαρσης. 

Η PaulBill βραβεύτηκε για το λογισμικό ”Τogether” στην  κατηγορία  Best health tech solution for patients.

Η PaulBill σταθερή στις αξίες της, για ασθενοκεντρική προσέγγιση στον τομέα της αιμοκάθαρσης,  πρωτοπορεί και διευκολύνει τη ζωή  όλων στο νεφρολογικό πεδίο μέσω της χρήσης της ψηφιακής τεχνολογίας .

Είπαν για το λογισμικό ”Together” ως τώρα:

  • Εξαιρετική ιδέα γιατί πλέον μπορώ να επιλέξω κατευθείαν την μονάδα αιμοκάθαρσης που θέλω να φιλοξενηθώ στις διακοπές μου, χωρίς να χρειαστεί να προηγηθούν αρκετά τηλεφωνήματα και χρονοβόρες και περίπλοκες διαδικασίες. (ασθενής)
  • Επιτέλους η τεχνολογία ήρθε για να βοηθήσει και τους ασθενείς της αιμοκάθαρσης. (ασθενής)
  • Το διαδίκτυο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, μου δίνει αίσθηση αυτονομίας και ελευθερίας η δυνατότητα επιλογής ημέρας και ώρας για την πραγματοποίηση της συνεδρίας της αιμοκάθαρσής μου, χωρίς να χρειαστεί να προηγηθούν αρκετά τηλεφωνήματα προσυνεννόησης. (ασθενής)
  • Μου αρέσει να ταξιδεύω και να έχω μια φυσιολογική ζωή όπως όλοι. Μέχρι τώρα έπρεπε να πραγματοποιήσω έναν ατελείωτο αριθμό τηλεφωνημάτων προκειμένου να βρω μια θέση φιλοξενίας σε μια μονάδα αιμοκάθαρσης. Πλέον όλα αυτά γίνονται σε ένα λεπτό με το πάτημα ενός κουμπιού στον υπολογιστή. Ευχαριστώ PaulBill (ασθενής)
  • Το «TOGETHER» μου δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσω με ασφάλεια την αιμοκάθαρση στις διακοπές μου, από την άνεση του σπιτιού μου, χρησιμοποιώντας το laptop ή το tablet μου. (ασθενής)

Είναι το τρίτο βραβείο που λαμβάνει η εταιρεία PaulBill (Ελλάδα & Εξωτερικό) το τελευταίο χρονικό διάστημα, δείγμα της αναγκαιότητας και χρησιμότητας της συγκεκριμένης εφαρμογής .

Ευχαριστούμε πολύ την κριτική επιτροπή, την Boussias Communications και όλους όσους έχουν πιστέψει στο όραμα για μια καλύτερη ζωή των ασθενών αιμοκάθαρσης όπως εμείς.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον της αιμοκάθαρσης , αλλά σίγουρα μπορούμε να είμαστε  μαζί!

Περισσότερες πληροφορίες στις διευθύνσεις   renaltogether.com  &  paulbill.gr