Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ανακοινώνει τη συνεργασία του με την GE Healthcare και εγκαθιστά στη Βιοιατρική Αλίμου τον πρώτο μαγνητικό τομογράφο 1.5T με τεχνολογία AIR™ και τεχνητή νοημοσύνη. Προσφέρει νέα επίπεδα άνεσης στον ασθενή, με ευέλικτο σχεδιασμό πηνίων και νέες εφαρμογές, σχεδιασμένες ειδικά για τη μείωση του χρόνου σάρωσης και θορύβου στο ελάχιστο δυνατό. Έτσι, εξαλείφεται το αίσθημα δυσφορίας, γεγονός που καθιστά το σύστημα κατάλληλο ακόμη και για ασθενείς με κλειστοφοβία. Ο νέος υπερσύγχρονος μαγνητικός τομογράφος SIGNA™ Voyager AIR™ της GE Healthcare είναι σχεδιασμένος βάσει της πλέον σύγχρονης αρχιτεκτονικής που προσφέρει ευκρινέστερες, υψηλότερης ποιότητας εικόνες.

Τα πηνία των παραδοσιακών μαγνητικών τομογράφων είναι συνήθως ογκώδη, βαριά και άβολα τόσο για τους ασθενείς, όσο και για τους επαγγελματίες Υγείας. Όμως, ο νέος μαγνητικός τομογράφος της GE Healthcare, φέρνει τη νέα τεχνολογία πηνίων AIR™ που είναι 60% ελαφρύτερα και σχεδιασμένα για να προσαρμόζονται στο ανθρώπινο σώμα όπως μία άνετη κουβέρτα.
«Επενδύουμε σε νέα διαγνωστικά εργαλεία, τεχνολογία αιχμής και διαρκείς αναβαθμίσεις, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης Διαγνωστικής Ιατρικής, με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, με την ελάχιστη δυνατή καταπόνηση των εξεταζόμενων.

Η νέα αυτή επένδυση στον τομέα της μαγνητικής απεικόνισης αποτελεί μία ακόμη έκφραση της δέσμευσής μας για την παροχή κορυφαίας διαγνωστικής ακρίβειας, αλλά και για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών», τόνισε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Γεώργιος Ευ. Σπανός. «Στόχος μας στην GE Healthcare είναι να δημιουργούμε λύσεις που θα βελτιώσουν την εμπειρία περίθαλψης του ασθενή και ο υπερσύγχρονος μαγνητικός τομογράφος SIGNA™ Voyager AIR™ Edition αποτελεί το ιδανικό παράδειγμα» δήλωσε ο Σπύρος Γκίκας, Γενικός Διευθυντής GE Healthcare Ελλάδας και Κύπρου.