Η «ΕΜΕΙΣ» (Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία – Ίαση – Στήριξη) διοργανώνει με την υποστήριξη του ΙΑΣΩ και της Β’ Κλινικής Μαστού του ΙΑΣΩ τη 2η Υβριδική Επιστημονική Διημερίδα με θέμα «Καρκίνος Μαστού και οι Σύγχρονες Προκλήσεις στην Κλινική Διαχείριση», το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου, ώρα 08:30 π.μ. και την Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 08:45 π.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κλινικής ΙΑΣΩ. Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι ο Γρηγόριος Ξεπαπαδάκης, MD, PhD, Χειρουργός Μαστού, Ιδρυτής και Πρόεδρος της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., Διευθυντής Β’ Κλινικής Μαστού του ΙΑΣΩ.

Στόχος της Διημερίδας είναι η συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση, η ενημέρωση για τα τελευταία δεδομένα που αφορούν στον Καρκίνο του Μαστού και την Κλινική Διαχείριση, καθώς και η προαγωγή της έρευνας. Η διαρκής εκπαίδευση και ενημέρωση των νέων και παλαιότερων συναδέλφων, είναι σήμερα πιο πολύτιμη από ποτέ. Η συμμετοχή σε υψηλού επιπέδου επιστημονικές συναντήσεις είναι απαραίτητη για την εξασφάλιση της ποιότητας στην ιατρική πράξη, σε ένα επιστημονικά και κοινωνικοοικονομικά απαιτητικό και μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Η Διημερίδα απευθύνεται σε χειρουργούς μαστού, γυναικολόγους, ακτινολόγους, ογκολόγους, ειδικούς υπερήχων και κλινικούς ιατρούς με βασικές και προηγμένες γνώσεις στις νόσους του μαστού. Επίσης, έχουν προσκληθεί διακεκριμένοι Επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι θα αναπτύξουν ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα.
Η εγγραφή για τη διαδικτυακή παρακολούθηση της Διημερίδας είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα στοιχεία τους στο ακόλουθο link: https://lconsite3.azurewebsites.net/newpnr/1027.