Η φαρμακοβιομηχανία DEMO, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, υποστήριξε και τη χρονιά που μας πέρασε Φορείς, ΜΚΟ, Νοσοκομεία και Κοινωνικά Φαρμακεία. Αναλυτικότερα, οι δράσεις της στον συγκεκριμένο τομέα, περιελάμβαναν δωρεές σκευασμάτων στους Γιατρούς του Κόσμου, στο Κέντρο Κράτησης Προσφύγων Αμυγδαλέζας, στο Χαμόγελο του Παιδιού, στο Σύλλογο Η Αγκαλιά, στην Αρχιεπισκοπή και στα Κοινωνικά Φαρμακεία. Επίσης, δωρεά θερμικής κάμερας στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης « Η Ευαγγελίστρια», δωρεά Αντισηπτικών και Προστατευτικών Μασκών στο Τμήμα Ασφαλείας της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη και τη δωρεά γαντιών προστασίας στο Λιμενικό Σώμα Λέσβου.

Τέλος, δωρεά και αποστολή φαρμακευτικού υλικού στο Λίβανο, δωρεά σκευασμάτων στον οργανισμό ΑΡΧΕΛΩΝ για τη περίθαλψη θαλασσίων χελωνών και την επαναφορά τους στη θάλασσα.
Επιπλέον βρέθηκε δίπλα στους πυρόπληκτους τον Αύγουστο, με τη δωρεά Οφθαλμικών Σταγόνων NewSept Eyes (6.000 αμπούλες στο Χαμόγελο του Παιδιού σε πυρόπληκτους Αττικής, 9.000 αμπούλες στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος) και την οικονομική υποστήριξη στο Σώμα Εθελοντών Κρυονερίου Αττικής για αγορές μηχανημάτων και εξαρτημάτων πυρόσβεσης.

Η εταιρεία βρέθηκε επίσης στα μικρά νησιά του Αιγαίου, υποστηρίζοντας για 9η χρονιά την Ομάδα Αιγαίου στον 27ο διάπλου της, αναλαμβάνοντας το οικονομικό κόστος της κατασκευής του στεγάστρου φύλαξης ασθενοφόρου στο νησί των Λειψών, στηρίζοντας τον οργανισμό ΕΛΙΖΑ για το έργο του στην παιδιατρική κλινική της Αλεξανδρούπολης και συμμετέχοντας στο 4ο Food Drive 2021 της ΠΕΦ για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», με προσφορά βασικών προϊόντων διατροφής και είδη υγιεινής σε παιδιά και τις οικογένειές τους.