Με κεντρικό μήνυμα «Zero Medicine Waste: Διαχειριζόμαστε τα φάρμακα και σώζουμε ζωές. Ανάλαβε δράση και μείωσε τις επιστροφές» η Angelini Pharmα Hellas αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την ορθή διαχείριση των φαρμάκων, με στόχο τη μείωση της σπατάλης πόρων που μπορούν να σώσουν ζωές. Με την πρωτοβουλία «Zero Medicine Waste» η Angelini Pharma Hellas παροτρύνει τους συνεργάτες της – φαρμακεία και φαρμακαποθήκες – να συμβάλουν στην από κοινού προσπάθεια για μείωση των επιστρεφόμενων και προς καταστροφή φαρμάκων και την εξάλειψη της σπατάλης τους.

Μέσα από καλύτερο προγραμματισμό, διαχείριση και συνεργασία μπορούμε να μειώσουμε τις επιστροφές των φαρμάκων και το πιο σημαντικό να εξασφαλίσουμε τη διαθεσιμότητα τους σε ασθενείς που τα χρειάζονται. Τα φάρμακα μπορούν με την κατάλληλη διαχείριση, να επαναδιατεθούν ώστε να είναι χρήσιμα στους ασθενείς.
Η εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί τη βάση όλων των δραστηριοτήτων της εταιρείας, η οποία θέτει στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και παραμένει πιστή στη δέσμευση της για την εξασφάλιση οικονομικής βιωσιμότητας στον χώρο του φαρμάκου, την προστασία του περιβάλλοντος και τη συμβολή της στην ευημερία και ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται.