Η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management προσκαλεί και φέτος τις επιχειρήσεις της φαρμακευτικής αγοράς να συμμετάσχουν στον κορυφαίο θεσμό των Αριστείων Ε.Ε.Φα.Μ. υποβάλλοντας τα πιο καινοτόμα και δημιουργικά προγράμματα και καμπάνιες επικοινωνίας που υλοποίησαν την τελευταία διετία. Η τελετή απονομής των Αριστείων Ε.Ε.Φα.Μ. 2022 θα διεξαχθεί την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022 στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού «Ελληνικός Κόσμος», αποτελώντας την κορύφωση του 13ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων στον διαγωνισμό είναι η Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 17:00.

Ο θεσμός, ο οποίος μετρά ήδη δύο δεκαετίες ζωής, αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις πιο αποτελεσματικές πρακτικές επικοινωνίας φαρμακευτικών σκευασμάτων και προϊόντων Αυτό-φροντίδας, τις βέλτιστες στρατηγικές αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, καθώς και προγράμματα που αναδεικνύουν το θετικό κοινωνικό αποτύπωμα του φαρμακευτικού κλάδου. Παρά τη δύσκολη συγκυρία της τελευταίας διετίας, τα Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ. 2022 αναμένεται να επιβεβαιώσουν πως οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις συνεχίζουν να καινοτομούν σε όλα τα επίπεδα, διατηρώντας την προσήλωση τους στην προώθηση της αριστείας και μέσω αυτής, στην αναβάθμιση της φροντίδας υγείας.

Ο θεσμός χαίρει της αναγνώρισης σύσσωμης της φαρμακευτικής αγοράς, συγκεντρώνοντας κάθε φορά, υψηλής ποιότητας υποψηφιότητες και την αθρόα συμμετοχή διακεκριμένων εκπροσώπων της αγοράς. Επιπλέον, η βράβευση ενός έργου στα Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ. αποτελεί για τους νικητές παράγοντα επαγγελματικής καταξίωσης, καθώς αναγνωρίζεται με τον καλύτερο τρόπο το ταλέντο και η αξία τους και βελτιώνονται οι προοπτικές επαγγελματικής τους ανέλιξης. Ταυτόχρονα, ενισχύεται το κύρος και την εταιρική εικόνα των φαρμακευτικών επιχειρήσεων που εκπροσωπούν.